Atlas Residence

Each property is given individual consideration. Through a process of in-depth research and discovery we identify each property's innate qualities.

PROJECT MANAGEMENT

Experience Project Manager will be side by side with all buyers helping them in any step of the building process.

PHOTOVOLTAIC SYSTEM

Photovoltaic System will be available for apartments upon request.

NATURAL ENVIRONMENT

The architect gave an emphasis on Natural Environment. This can be viewed on every balcony of each apartment.

URBAN PLANNING

The building will start after all necessary planning permissions and will be built as  the permissions so as to achieve final approvals and separate title deeds.

CONTRACTORΒed N' Μix
LAND DEVELOPERΒed N' Μix
APARTMENTS13
https://bednmix.com/wp-content/uploads/2021/03/qtq80-ya3vB9.jpeg

SpecificationsFine Touch of Luxury

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Το κτήριο θα είναι ενεργειακής κλάσης Α΄, σύμφωνα με τη μελέτη του μηχανολόγου μηχανικού και τις νέες νομοθεσίες.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Ο σκελετός του κτηρίου θα κατασκευαστεί από οπλισμένο σκυρόδεμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του πολιτικού μηχανικού και τη μελέτη των αντισεισμικών κανονισμών, καθώς και των νέων Ευροκωδίκων (EUROPEAN ENGINEERING REGULATIONS). Η θεμελίωση θα είναι ενιαία κοιτόστρωση, ενώ το σκυρόδεμα που θα χρησιμοποιηθεί θα έχει θλιπτική αντοχή 37MPa, τόσο στο θεμέλιο όσο και στις κολώνες.

ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Οι εξωτερικοί τοίχοι θα κατασκευαστούν από Light weight concrete block (IGLU CONCRETE BLOCK) με χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας, το οποίο θα συμβάλλει στο ολοκληρωμένο σύστημα θερμοπρόσοψης του κτηρίου. Επιπλέον, οι εσωτερικοί τοίχοι θα είναι από τούβλα διάτρητα δέκα εκατοστών.

ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ
  • Εσωτερικά: Θα εφαρμοστούν τρία χέρια σοβάς. Τα ταβάνια θα είναι Fair Face και θα γίνει σπάτουλα. Σε όλες τις κολώνες θα τοποθετηθούν μεταλλικές γωνίες.
  • Εξωτερικά: Θα εφαρμοστούν επίσης τρία χέρια σοβάς και στις κολώνες θα τοποθετηθούν πλαστικές γωνίες.
ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

Οροφές από γυψοσανίδα με φωτιστικά spotlight επιλογής του αρχιτέκτονα θα τοποθετηθούν στην κουζίνα, τους διαδρόμους και τις τουαλέτες. Ωστόσο, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να μας προμηθεύσει με τα δικά του spotlight.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ

Σε όλους τους χώρους υγιεινής θα τοποθετηθούν κεραμικά πλακίδια έως το ύψος του ταβανιού, αξίας €25/τ.μ. Στην κουζίνα, μεταξύ των πάγκων και των ερμαριών, θα τοποθετηθεί τσεκολαδούρα τεχνογρανίτη ύψους 15 εκ. ή κεραμικά πλακίδια αξίας €25/τ.μ., ανάλογα με την επιλογή του αγοραστή.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η οροφή θα αποτελείται από τρεις στρώσεις. Αρχικά, θα καλυφτεί από πολυστερίνη πάχους 8 εκατοστών. Στη συνέχεια, θα γίνουν ρύσεις από μπετόν και θα εφαρμοστεί υλικό τύπου UNOLASTIC (INDEX) ή παρόμοιο, το οποίο θα συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση, παρέχεται από πιστοποιημένο συνεργείο.

ΠΑΤΟΥΔΕΣ

Μαρμάρινες πατούδες πάχους 3 εκ. θα τοποθετηθούν στα στηθαία των βεραντών, καθώς και σε όλα τα κουφώματα παραθύρων.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
  • Εσωτερικοί χώροι: Οι μπογιές θα είναι τύπου emulsion και το χρώμα θα επιλέγεται από τον αγοραστή.
  • Εξωτερικοί χώροι: Το χρώμα θα είναι επιλογής του αρχιτέκτονα.
https://bednmix.com/wp-content/uploads/2023/03/View-1-scaled.jpg
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η υδραυλική εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το σύστημα PIPEINPIPE, με ξεχωριστό κατανεμητή για ζεστές και κρύες παροχές. Επιπλέον, θα περιλαμβάνεται πιεστικό σύστημα και πρόβλεψη για επιστροφή ζεστού νερού χρήσης. Επίσης, θα εγκατασταθεί ξεχωριστός ηλιακός θερμοσίφωνας χωρητικότητας 200 λίτρων, με δύο ηλιακά πλαίσια και coils ζεστού νερού για σύνδεση με την υποδαπέδια θέρμανση και πρόνοια παρακολούθησης της θερμοκρασίας ηλεκτρονικά.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Πρόνοια για εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων τύπου split unit στο σαλόνι και την κουζίνα, καθώς και σε όλα τα υπνοδωμάτια.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ
  • Διαμέρισμα 1ος υπνοδωματίου: Πρόνοια για εγκατάσταση ηλεκτρικών καλοριφέρ.
  • Διαμερίσματα 2 & 3 υπνοδωματίων: Πρόνοια για υποδαπέδια θέρμανση ή ηλεκτρικά καλοριφέρ, σύμφωνα με την επιλογή του πελάτη.
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
  • Διαμέρισμα 1ος υπνοδωματίου: Ο αγοραστής θα έχει στη διάθεσή του προϋπολογισμό €1,000 για την προμήθεια ειδών υγιεινής, μίξερ και αξεσουάρ.
  • Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων: Ο αγοραστής θα έχει προϋπολογισμό €2,000.
  • Διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων: Ο προϋπολογισμός θα ανέρχεται σε €3,000.
ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Σε όλα τα πατώματα θα χρησιμοποιηθεί σκυρόδεμα τύπου screed για την κάλυψη όλων των σωληνώσεων. Ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει κεραμικά αξίας €25/τ.μ. για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ηλεκτρική εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα σχέδια και τους όρους της Α.Η.Κ.

  • Πρίζες στο σαλόνι, μπαλκόνι, κουζίνα και υπνοδωμάτια
  • Σημεία τηλεφώνου: Στο σαλόνι, μπαλκόνι και σε όλα τα υπνοδωμάτια
  • Σημεία τηλεόρασης: Στο σαλόνι, μπαλκόνι και σε όλα τα υπνοδωμάτια
  • Σημεία για κουζίνες (cookers)
  • Παροχές για πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και πλυντήρια πιάτων
  • Σύστημα θυροτηλεόρασης
  • Πρόβλεψη για φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος σε κάθε χώρο στάθμευσης
  • *Φωτιστικά: Σε όλα τα μπάνια, W.C. και διαδρόμους θα τοποθετηθούν spotlights από την εταιρεία μας. Στους υπόλοιπους χώρους θα τοποθετηθούν λαμπτήρες LED.
https://bednmix.com/wp-content/uploads/2023/03/View-3-scaled.jpg
ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑ

Όλες οι ξυλουργικές εργασίες θα γίνουν από συνεργάτες μας.

  • 1ος υπνοδωματίου: Κουζίνα, ερμάρια, πάγκος νιπτήρων, ντουλάπι πλυντηρίου, μεσόθυρες και εξώθυρα: €4,000 + €800 τεχνογρανίτες.
  • 2 υπνοδωματίων: Κουζίνα, ερμάρια, πάγκος νιπτήρων, ντουλάπι πλυντηρίου, μεσόθυρες και εξώθυρα: €7,200 + €1,200 τεχνογρανίτες.
  • 3 υπνοδωματίων: Κουζίνα, ερμάρια, πάγκος νιπτήρων, ντουλάπι πλυντηρίου, μεσόθυρες και εξώθυρα: €9,500 + €1,500 τεχνογρανίτες.
  • Η εξωτερική θύρα θα είναι πυράντοχη, ασφαλείας, με μεταλλικό σκελετό και επένδυση PVC, σύμφωνα με την επιλογή του αρχιτέκτονα.
ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

Τα αλουμίνια θα είναι τελευταίας γενιάς με διπλό γυαλί, ηχομονωτικά και θερμομονωτικά, σε μαύρη απόχρωση. Επιπλέον, υπάρχει πρόβλεψη για ηλεκτρικά ρολά (electrical shutters) κατόπιν αιτήματος του αγοραστή.

AMENITIESReception and security

AMENITIESProfessional maintenance

AMENITIESTechnical equipment

AMENITIESSmart house system